Nova Guia de visualització de dades

Explica de manera senzilla com representar informació complexa de forma gràfica i eficient.

20181121_visualitzacio.jpg_389437133

Ahir es va presentar la:

Guia de visualització de dades
http://gen.cat/guiavisdades

i a la tarda vaig rebre aquest correu de la Direcció General d’Atenció Ciutadana, pares de la criatura, que vull fer extensiu a totes i tots vosaltres, per que estigueu al cas d’aquest document que pot ser d’interès per la vostra feina diària:

Estem molt contents d’haver pogut compartir amb vosaltres la Guia de visualització de dades http://gen.cat/guiavisdades, tant amb els que ens heu seguit en línia, els que ens hi heu acompanyat presencialment, els que no hi heu pogut ser i sobretot els que us haguem hagut de dir que no hi cabíeu. Ens ha sabut greu que no hi hagi cabut tota la moltíssima gent que ens va demanar d’assistir-hi.

Hem estat treballant-hi TOTS colze amb colze i volem que la implementació de la Guia continuï amb aquest estil, l’#estilDGAC. Per tant, ja t’anunciem que n’estem fent les corresponents versions castellana i anglesa.

Volem continuar comptant amb tu per donar-li la volta a tot plegat. De moment, per simplificar, com dèiem, la transferència de tot tipus de coneixement i facilitar la comprensió i la presa de decisions.

Oi que sí?

Afegeix-te a la conversa a Twitter, eh! #guiavisdades

Més informació al portal gencat

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s