La comunicació pública

La setmana passada l’Escola d’Administració Pública de Catalunya (EAPC) va organitzar una sessió del cicle #eapcOpenLab.

La sessió va anar a càrrec de la Nagore de los Rios, experta en Comunicació, Govern i Dades Obertes, ha donat suport a moltíssimes institucions per acompanyar-los en les seves polítiques Open. Sempre tenint com a objectiu el involucrar la ciutadania, als emprenedors, a empreses, a clients i consumidors, als periodistes ia la societat civil i la resta d’organitzacions.

La seva experiència en fundar la primera plataforma de Govern Obert de parla hispana (Irekia), la seva trajectòria com a consultora sènior del World Bank, el seu recorregut com a emprenedora i el seu passat com a periodista l’han dotat d’eines, metodologies i coneixements que ara els aplica ajudant a altres a aconseguir els seus objectius per comunicar d’una forma oberta i diferent.

En la seva presentació ens va mostrar el conte de la caputxeta vermella amb il·lustracions d’infografies sobre els personatges i els objectes que apareixen al conte.

Són poc més de 4 minuts de models infogràfics per comunicar.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s